ANKARA / ALTINDAĞ - ALTINDAĞ GÜLTEPE ORTAOKULU

03125020312
Gültepe Mahallesi, 2059. Sok. No. 7 İç Kapı No.1 06080 Altındağ/Ankara
Vizyon
Dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan, bilim ve teknolojiden, sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmaları, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmetiyle Altındağ’da saygın ve lider bir okul olmaktır.
Misyon
Eğitim kalitesini mümkün olan en üst seviyeye çıkararak bulunduğumuz bölge insanının ve bölgenin kaderini değiştirecek, ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacak, ulusal ve uluslararası yarışmalarda ülkemizi gururla temsil edecek, araştırmacı, yaratıcı, üretken, sosyal ve hoşgörülü bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz Beyaz Bayrak Sahibidir. Her yıl Fen lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Çankaya Anadolu Lisesi gibi kaliteli okullara öğrenci yerleştirmekteyiz. Tubitak4006 Bilim Fuarları düzenlemekteyiz. Tubitak Proje yarışmasında Ankara 4.sü, Akıl ve Zeka Oyunlarında Ankara 1.sı Türkiye 5.si Şiir Yarışmasında Ankara 2. Resim Yarışmasında Ankara 1. si, Satranç yarışmasında İlçe 2. si ve 3.sü olan öğrencilerimiz var. Yine Boks Yarışmalarında Ankara 1.si Türkiye 1. si 2. si olan öğrencilerimiz var.
BAŞLAMA : 08.45 BİTİŞ : 15:30
KALORİFERLİ (DOĞALGAZ)
Ulaşım
Kızılay, Sıhhıye, Ulustan geçen 452 ve 456 nolu EGO otobüsleri ve çinçin dolmuşları ile okulumuza gelinebilir.
Yerleşim Yeri
Gültepe Mahallesi Toki Blokları İçinde Cebeci Asri Mezarlık Karşısı,(Mezarlığın 2 nolu kapısını geçtikten sonra SHELL benzinliğin arkası) Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Altındağ Müftülüğü arkasındayız. Gültepe Mah. 2059. Sok. No.7 Altındağ /Ankara
İL MERKEZİNE : 6 km İLÇE MEKEZİNE: 4 km
1500 öğrencilik kontenjanımız var.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri İle Çankaya Anadolu liseleri gibi kaliteli okullara öğrencilerimiz yerleşmektedir. Altındağ da Z Kütüphanesi olan tek ortaokuluz yine Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı, Müzik Sınıfı, satranç sınıfı olan sayılı okullardanız.
Sportif Etkinlikler
Kız futsal takımı,Kız voleybol takımı,Erkek futsal takımı,Satranç takımı, Zeka oyunları yarışmaları, Gültepe Robot Topluluğu,
Bilimsel Etkinlikler
Tubitak 4006 Fuarları her yıl yapılmaktadır. Tubitak Proje Yarışmalarında derecelerimiz var. Robotik Kodlama Yarışmalarına katılmaktayız
Proje Çalışmaları
Kitaplarımı getiriyorum,kütüphanemi kuruyorum. Gelecek kodlamada. Çocuklarımızın yarınları için yarın sizdeyiz. Tarihi değerlerimizi tanıyoruz. GSB DESTEKLİ 15 Temmuzu Unutmadık Unutturmayacağız
Diğer Hususlar
Altındağ da Z Kütüphanesi olan tek ortaokuluz yine Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı, Müzik Sınıfı, Tiyatro Salonu, satranç sınıfı olan sayılı okullardanız.