ANKARA / ALTINDAĞ - ALTINDAĞ GÜLTEPE ORTAOKULU

Nis

Kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, katkı sunan öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Geleneksel çocuk oyunlarının öğrencilerimiz tarafından yaşatılması için Ankara Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla okulumuz bahçesine çeşitli oyunların çizimi yanı sıra futbol, basketbol ve voleybol sahası çizimi yapıldı. Emeği geçen okul idaremize, okul çalışanlarına ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan okul bültenimizin "Gazze Özel Sayısı" yayında. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kıymetli Öğretmenlerimiz, 2023-2024 eğitim öğretim yılı sonunda Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, www.meb.gov.tr internet adresinden açıklandı.

Kılavuzda resmî ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8'inci sınıflarında öğrenim gören öğrencilerin fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulları, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programlarına öğrenci seçmek amacıyla yapılacak Merkezî Sınav'la ilgili usul ve esaslara yer verildi.

LGS kapsamında 2 Haziran 2024'te uygulanacak Merkezî Sınav'ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek sınava katılım isteğe bağlı olup katılmak isteyen öğrenciler başvurularını e-Okul sistemi üzerinden yapabilecek.

Okul müdürlükleri, başvuru işlemleri için öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları, 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onaylanacak

Mrt

Okulumuzda yapılacak olan 2.dönem 1.sınavlar için sınav takvimimiz güncellenmiştir.

Mrt

12 Mart 1921´de Birinci Millet Meclisi tarafından kabul edilen İstiklâl Marşı´mızı kutluyor,  İstiklal Marşı Yazarı Mehmet Akif ERSOY' u minnetle anıyoruz.

Şbt

Şubay ayı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Atasözü ve Deyim Resimleme Sergisi açıldı. Sınıflarda Drama ile Atasözleri/ Deyim Anlatma Etkinliği yapıldı.

Şbt

ATO kongre merkezinde düzenlenen "6. Verimlilik & Teknoloji Fuarı" etkinliğe okulumuz öğrencileri tarafından ziyeret gerçekleştirildi.

Fuarda sergilenen bir çok teknolojik ürünün yanı sıra Ankara Bilim Üniversitesinin düzenlediği "Fun On Fingers!" kodlama eğitimine katıldık.

Etkinliğe katılım gösteren öğrencilerimize, emeği geçen öğretmenlerimize ve Ankara Bilim Üniversitesine teşekkür ederiz.

UNUTMADIK! UNUTMAYACAĞIZ!

6 Şubat 2023 Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okulumuzda saygı duruşu ve anma programı gerçekleştirildi.

HAYATINI KAYBEDEN BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZA ALLAH'TAN RAHMET, AİLELERİNE VE TÜM ÜLKEMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi ‘nin ocak ayı konusu Dede Korkut ve Hikayeleri’dir.Bu bağlamda öğrencilerimizle sınıflarda etkinlik yapıldı ve ocak ayı boyunca sergilenmek üzere panomuz hazırlandı.

TEMİZ HAVA EYLEM PLANI KAPSAMINDA;

1- Okulumuzda enerji tasarrufuna katkıda bulunmak amacıyla okul ısıtma sisteminin bakımı yapıldı.

2- Okulumuzda bulunan çöp konteynerleri geri dönüşüme uygun olarak yeniden düzenlendi.

3- Okulumuz içerisinde muhtelif yerlere temiz hava, temiz çevre, enerji tasarrufu gibi konularda afiş asıldı, panolar hazırlandı.

4- Pil vb. gibi çevreyi kirleten atıklar için atık pil kutusu hazırlandı.