ANKARA / ALTINDAĞ - ALTINDAĞ GÜLTEPE ORTAOKULU

Ara

Okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandıran ve okulumuza katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Türk dili geniş, zengin bir dildir. Her kavramı ifade kabiliyeti vardır. Yalnız onun bütün varlıklarını aramak, bulmak toplamak onlar üzerine çalışmak lazımdır. Okulumuzda `Dilimizin Zenginlikleri Projesi ` kapsamında Yunus Emre sözlüğünden seçilen kelimelerden afiş yapma yarışması yapılmıştır. Okul birincisi 7/D sınıfından Emine Nurdan Aymergen olmuştur kendini tebrik ederiz. Yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Tüm katılım sağlayan öğrencilerin ellerine sağlık.

Ara

T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı ile iş birliği içerisinde yürütülen "Akıllı Saatler Öğrenci Gelişim Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerine "Akıllı Biyolojik Saat" ve "Akıllı Zaman Yönetimi" konulu eğitim verildi.

Ara

Dilimizin Zenginliği Projesi kapsamında Aralık ayı çalışmaları okulumuzda hız kesmeden devam ediyor. Öğrenciler  Yunus Emre sözlüğünden kelimeler seçerek özgün cümleler oluşturdu. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkürler ederiz.

Ara

Gültepe Ortaokulunda,aylık olarak çıkacak olan Okul Duvar Gazetesi’nin ilk çalışması yapıldı.Gazetemiz belirli gün ve haftalar,bulmaca ve fıkralar ,yaratıcı yazma ,kitap önerisi bölümlerinden oluşmaktadır.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından büyük bir önemle yürütülen '' DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ'' Kasım ayı etkinlikleri, pano çalışmaları okulunuzda yapılmıştır. Çalışmalarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Saygı, Rahmet ve Minnetle Anıyoruz. #10Kasım

Kas

Ekm

Altındağ Gültepe Ortaokulu futbol turnuvası tamamlandı. Turnuvada şampiyon olan takım 7/A sınıfı oldu.

Futbol turnuvasına katılan tüm takımlara, emeği geçen başta Sayın okul müdürümüz Celalettin USTA ve bütün öğretmenlerimize, final müsabakasına ve kupa törenine katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan YILDIRIM'a teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Okulumuz İngilizce öğretmeni Sıla KUŞER ve 6-B sınıfı derslerinde "Kahve Günü" etkinliği düzenlediler. Öğrencilerimize afiyet olsun :)

Ekm

FUTBOL TURNUVAMIZIN İLK GÜNÜNDEN BAZI KARELER....

Eyl

Okulumuzda bursluluk sınavında başarı gösteren öğrencilerimize öğretmenlerimiz ve okul idaremiz tarafından kutlama etkinliği düzenlendi.

Eyl

Özel eğitim öğrencilerimiz İş başında!

2023/2024 DERS SAAT ÇİZELGEMİZ

Okulumuz öğrencileri teknofest gezisinde.